A Zala – Depo Kft. Babosdöbréte községben, 2013. évben
a következő napokon kívánja végezni a hulladékszállításokat.

Kommunális hulladék: (páratlan szerda)
jan. 02. jan. 16. jan. 30. feb. 13. febr. 27. márc. 13.
márc. 27. ápr. 10. ápr. 24. máj. 08. máj. 22. jún. 05.
jún. 19. júl. 03. júl. 17. júl. 31. aug. 14. aug. 28.
szept. 11. szept. 25. okt. 09. okt. 23. nov. 06. nov. 20.
dec. 04. dec. 18.        

Az ünnep/pihenőnapokat vastagon jelöltük, az ilyen napokra eső szállítást a napján elvégezzük, azonban a szállítás konkrét időpontja a megszokottól eltérő lehet, ezért kérjük a lakosságot értesíteni, hogy az edényeket mindenhol reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlan elé.

Házhoz menő műanyag és fém csomagolóanyag gyűjtés sárga zsákban:
(páratlan hónap második kedd)
jan 01. márc. 05. máj. 07. júl. 02. szept. 03. nov. 05.

Kimosott, tiszta anyagmentes állapotban: PET (ásványvizes, üdítős, esetes, citromleves) palackok, élelmiszer (mustár, majonéz, ketchup stb.) tárolására használt műanyag flakonok. Tejtermékek (joghurt, kefír, tejföl, stb.) tárolására használt műanyag poharak, alumínium zárófedél eltávolítása után. Élelmiszer tárolására használt műanyag kannák. Műanyag zacskók, fóliák (A celofán fóliát nem tudjuk hasznosítani). Italos kartondobozok. Samponos, öblítős, mosó- mosogatószeres, tusfürdős flakonok. Fém csomagolóanyagok (konzerv, italos dobozok) kimosott állapotban.

Házhoz menő papírgyűjtés kék zsákban: (páros hónap második kedd)

febr. 05. ápr. 02. jún 04. aug 06. okt. 01. dec. 3.

Karton- és egyéb papír csomagolóanyagok tiszta állapotban, újságok, szórólapok, irodai papírok.

A zsákokat a szállítási napon, reggel 6 óráig kell kihelyezni. A kiosztott zsákok mellett egyéb, átlátszó, saját zsákot is lehet használni. A rendeltetéstől eltérő anyagokat tartalmazó, illetve nem a gyűjtési napokon kihelyezett zsákokat nem áll módunkban elszállítani. Jelentősen megnő a zsák befogadóképessége, ha a flakonok és dobozok összepréselve kerülnek gyűjtésre! A nem préselt flakonokat kérjük, hogy mindenképpen kupak nélkül helyezzék a zsákba! Az ünnepnapokat vastagon jelöltük, az ilyen napra eső szállítást a napján elvégezzük.

ZALA-DEPO Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Kft.